top of page
Search
  • Writer's pictureLIFO

Οι ναοί των burgers στην Αθήνα


MONSTER BURGERS & BEERS

Δεν χορταίνεις να ανακαλύπτεις νέες γεύσεις!



Το Monster Burgers and Beers εκφράζει την american style φιλοσοφία του εμβληματικού street food. Σε έναν χώρο όπου η μουσική και οι γεύσεις συνδυάζονται μπορείς να νιώσεις ότι είσαι στο δικό σου στέκι, απολαμβάνοντας τα πιάτα που παίρνουν το όνομά τους από μπάντες των ’70s. Ε, μετά από αυτήν τη λεπτομέρεια μπορείς να φανταστείς ότι σε κάθε μπουκιά οι ροκ ήχοι έρχονται να τονίσουν την απόλαυση των αυθεντικών συνταγών, όπου πρωταγωνιστούν τα ολόφρεσκα υλικά, τα αφράτα ψωμάκια και τα εκλεκτά κρέατα.


Απόλυτα συνδεδεμένο με το Athens Street Food Festival που άλλαξε την κουλτούρα του street food στην Ελλάδα, αφού συμμετέχει σε αυτό από την πρώτη του χρονιά, κάνει αισθητή την παρουσία του και φέτος, στην 5η του διοργάνωση.

Ανάμεσα στις φετινές προτάσεις που θα δοκιμάσεις στον πάγκο του Monster Burgers είναι το Mc Phee με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, πίκλες, τσένταρ και «La vache qui rit» σος για μια εντελώς διαφορετική, cheesy εμπειρία, το spicy Iron Claw με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τσένταρ, σος πίκλας, τραγανά τηγανητά κρεμμύδια και chipotles σε adobo sauce αλλά και το Poobah με pulled pork, μπέικον, σος μπίρας, iceberg, τραγανά τηγανητά κρεμμύδια και μαγιονέζα sweet chilli.





Όλες οι νέες επιλογές θα βρίσκονται και στο μενού του Monster Burgers αμέσως μετά το φεστιβάλ και θα μπορείς να τις συνδυάσεις με τις φανταστικές μπίρες από αγγλικές και αμερικανικές breweries αλλά και την Αιξ της Cretan Brewery που προσφέρεται σε pilsner, weiss και stout εκδοχή. Εξάλλου, σύντομα έρχονται κι άλλα new entries από ελληνικές ζυθοποιίες σε κουτάκι ή σε μπουκάλι για να απογειώσουν την απόλαυση των μπέργκερ, ενώ εξαιρετική είναι και η μαργαρίτα που ρέει από το βαρέλι σε μια draft version του γνωστού κοκτέιλ. Tο Monster Burgers and Beers είναι από μόνο του ένα φεστιβάλ γεύσεων που δεν χορταίνεις να ανακαλύπτεις!



34 views0 comments
bottom of page