top of page
Search

ONEMAN | 8 burgers της Αθήνας που θα έπρεπε ήδη να έχεις δοκιμάσει

Updated: Apr 30, 2021

Οι απαραίτητες στάσεις για burger στην πρωτεύουσα, που αν δεν έχεις κάνει ακόμη, θα πρέπει να τρέξεις.

Όπως θα έχεις καταλάβει, εδώ στο Oneman αγαπάμε τα burger. Διορθώνω. Λατρεύουμε τα burger. Μεγάλα, μικρά, κλασσικά ή πρωτότυπα. Δεν μας πειράζει αυτό, αρκεί να είναι νόστιμα και να μας δημιουργούν έναν κάποιο γευστικό οργασμό στον ουρανίσκο.

Μπορεί το αιώνιο δίλημμα να είναι ‘πίτσα ή σουβλάκι‘, ωστόσο το burger είναι μια κατηγορία από μόνο του. Δεν χωράει σε διλήμματα. Αποτελεί statement. ‘Θα πάμε για burger’. To θέμα είναι, όμως, το πού. Κι αυτό είναι ένα ερώτημα, που έχει απασχολήσει παρέες και παρέες Αθηναίων και όχι μόνο (απλά αυτή τη στιγμή μιλάμε για burgers της πρωτεύουσας).

Για τους απανταχού fans των burgers εκεί έξω λοιπόν, κάναμε μια λίστα με τα SOS της Αθήνας, τα οποία αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη, τότε θα πρέπει να τρέξεις. Την επόμενη φορά θα ξέρεις.


[...]


MONSTER BURGERS



Το πιο metal burgerάδικο της πόλης. Το Monster Burgers & Beers μετακόμισε πρόσφατα από τον Χολαργό στο κέντρο της Αθήνας και θέλει να παρασύρει τον κόσμο στις γεύσεις και τις μουσικές του (τα ηχεία παίζουν συνεχώς metal κομμάτια).

Παράλληλα, τα ονόματα των burgers που θα βρεις στο μενού του, τα έχουν εμπνευστεί από μπάντες που αγαπούν οι ιδιοκτήτες, όπως το ‘Bulbous Creation’, το οποίο αποτελεί ένα από τα highlights, με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, άσπρο λουκάνικο, BBQ sauce, iceberg, ντομάτα, crispy onions & fondue τυριών σε pretzel bun.


Πρωτογένους 8, Ψυρρή


Πηγή: ΟΝΕΜΑΝ

59 views0 comments
bottom of page